Search
Close this search box.

Jsme okresní šampioni v učení cizích jazyků!

Němčináři z celé školy se zapojili, díky pravidelnému využívání výukové aplikace WocaBee, do Okresního šampionát ve WocaBee, kde byli velmi úspěšní!

Začátkem listopadu nás potěšila skvělá zpráva – naše třída 3Z získala první místo v okresním kole soutěže Jazykový WocaBee šampionát! hned na druhém místě ji následovala 2T a dokonce i skupina prváků z Letné, kteří mají němčinu jako nepovinný jazyk, obsadila 6. místo!
V úvodním kole celostátního šampionátu dosáhli naši žáci skvělý výsledek – denní průměr až 649 bodů (tzv. WocaPoints) na žáka.

Pro lepší představu -v Jazykovém WocaBee šampionátu se soutěží online v inovativní aplikaci pro učení slovíček s názvem WocaBee. V soutěži se nehodnotí konkrétní znalosti žáků, ale píle v učení se (a procvičování) nové slovní zásoby. jedna správná odpověď při procvičování slovíček znamená zisk přibližně 2-3 WocaPoints bodů.

Vítězství v okresním kole je pro nás o to cennější, že celková účast ve čtvrtém ročníku šampionátu dosáhla rekordního počtu 44 387 žáků a studentů z celé České republiky.
Spolu s počtem zapojených tříd roste i kvalita šampionátu a k vítězství v každém kole je potřeba více motivace a úsilí.

V okresním kole naši žáci získali za první místo diplom a titul Okresní šampioni.
Každý žák navíc obdrží měsíční online kurz angličtiny nebo němčiny v aplikaci pro samouky LangBee v hodnotě 150 Kč a p.uč. Bohatý Fridrichová získává užitečnou publikaci o zodpovědném využívání technologií s názvem: Spojeni navždy – Jak neztratit děti v digitální době.

Naprostým favoritem školního klání se stal v říjnu Petr Pekárek ze 3Z, který pokořil hranici 100 000 bodů. Gratulujeme!

Mgr. Kateřina Bohatý Fridrichová

Sdílet:
Nejnovější příspěvky