Search
Close this search box.

Cena Constellia

Ve čtvrtek 20. dubna 2023 byli na průmyslovce na Letné oceněni nejlepší žáci oborů Elektrotechnika a Strojírenství. Ocenění se žákům dostalo za vynikající studijní prospěch a za reprezentaci školy na různých odborných soutěžích. Zajímavé a motivující finanční odměny žákům předali zástupci firmy Constellium Extrusions Děčín Ing. Libor Voborský, obchodní ředitel, Ing. Martina Drmlová, personální ředitelka společnosti a Ing. Jan Danihelka.
Ocenění studenti:
Studijní obor Elektrotechnika
Ondřej Dobřichovský, tř. E2B
Oleksandr Minchenko, tř. E1A
Adam Šamša, tř. E1B
Studijní obor Strojírenství
Adam Vogl, tř. S3
Oto Černík, tř. S1
Šimon Kuchař, tř. S1


Studenty VOŠ a SPŠ Děčín zcela zaplněná jídelna školy na Letné sledovala tento slavnostní akt již poosmé. Již od roku 2015 společnost Constellium vždy ke konci dubna odměňuje tři žáky s nejlepším prospěchem oborů Elektrotechnika a Strojírenství a snaží se tím i ostatní motivovat ke studiu tolik žádaných technických oborů. Zároveň vybraným žákům školy nabízí možnost získat finanční přilepšení ve formě stipendia, poskytované od 3. ročníku studia.
Přítomní žáci rovněž zhlédli zajímavou prezentaci výrobního programu společnosti s nabídkou možnosti uplatnění po ukončení studia.
Ing. Miroslav Dlask

Sdílet:
Nejnovější příspěvky